Hinnasto

Alla on lista kaikista myynnissä olevista tuotteista seuraavassa suoramyyntierässä. Edellisen suoramyyntierän tuotteita on yleensä jonkin verran saatavilla jäädytettynä. Tiedon saatavilla olevista tuotteista saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Allaoleva hinnasto pätee myös jäädytettyihin tuotteisiin.

Erikseen sovittaessa, myös naudan taljojen tilaus on mahdollista.

Tuoteominaisuudet

Joillakin tuotteilla on seuraavia erityisominaisuuksia esimerkiksi saatavuusajankohtaan liittyen. Ominaisuudet on listattu alla ja vastaavat värikoodit löytyvät hinnastosta.

Raakakypsytettävä

RK

Kyseiset tuotteet voidaan tehdä vasta raakakypsytyksen päätteeksi eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Jos tilaat näitä tuotteita, huomioi myöhäisempi saatavuusajankohta.

Vain tuoreena

VT

Tuore on saatavilla vain tuore-erän saapuessa, koska kaikkia tuotteita ei ole mahdollista jäädyttää. Siksi tuotteita voi tilata toimitettavaksi tai noudettavaksi ainoastaan erän saapumisviikonlopulle.

Saat lisätietoa tuotteista painamalla yksittäisen tuotteen nimeä tai -nappulaa. Voit myös avata tai sulkea kaikkien tuotteiden tiedot kerralla oheisilla nappuloilla.

Kokoliha

8 kpl

Naudan ulkofile

35.00 €/kg

Entrecote

30.00 €/kg

Pihvit

5 kpl

Tämän ryhmän tuotteet leikataan paisteista ja fileistä raakakypsytyksen jälkeen eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Huomaa, että on esimerkiksi mahdollista, että kaikki fileet myydään kokonaisina eikä valmiiksi leikattuja pihvejä tule ollenkaan saataville.

Luuta sisältävät tuotteet

5 kpl

Naudan ribs

15.00 €/kg

Naudan luut VT

2.00 €/kg

Jauhetut tuotteet

4 kpl

Naudan paistijauheliha 500 g

9.00 €/pkt

Naudan jauheliha 500 g

6.00 €/pkt

Sisäelimet

4 kpl

Leikatut tuotteet

7 kpl

Nautaleikko

9.50 €/kg

Naudan leikkuutähde RK

5.00 €/kg

Savustetut tuotteet

4 kpl
Savustaja
Pala ja Painike Oy, Luumäki
Savustus
Tuotteet lämmin savustetaan aidolla leppäsavulla, raakakypsytettyyn paistiin lisätään ennen savustusta suolaliuos (vesi+suola), muita aineita ei tuotteeseen lisätä. Savustuksen jälkeen tuotteet pakataan vakuumipakkaukseen.
Ainesosat
Naudanliha, vesi, suola (n. 1,1 %)

Alla on lista savustettavista tuotteista. Huomaa, että ennakkotilaamalla voidaan toiveidesi mukaan savustaa myös muita naudan osia.

Jalostetut tuotteet

9 kpl

Palvipaistisiivut 300 g

10.50 €/pkt

Peltokukan meetwursti

10.00 €/kpl

Auragrillimakkara 400 g

8.00 €/pkt

Valko Kartano 400 g

8.00 €/pkt

Emmentalgrillimakkara 400 g

8.00 €/pkt

Nautagrillimakkara 400 g

7.50 €/pkt

Nautachorizo 400 g

7.50 €/pkt

Nautanakkeja 6 kpl

7.50 €/pkt

Nautasäilyke 400 g

7.50 €/pkt