Yhteistyökumppanit

Alla on lista yrityksistä, joiden kanssa Maatila Peltokukka tekee yhteistyötä. Mukana on useita lähiruuantuottajia, joiden tuotteita voit tilata samoihin REKO-jakeluihin, joihin tilaat meidän tuotteitamme.

ARS-Metal Ky

Luumäki

Teemme erilaisia koneistus-, hitsaus- ja asennustöitä, erilaisia teräsrakenteita, koneenkorjaus- ja asennustöitä. Teemme myös erilaisia alihankintatöitä.

Hinaus ja kuljetusliike M. Kattelus

Luumäki

Hinauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille kahdella hinausautolla sekä kuljetuspalvelua jakelu- ja pakettiautoilla.

Jaakkolan tila

Huruksela

Lähiruokaa: mansikoita, vadelmia, mehuja, hilloja, glögiä, hunajaa. Lisäksi kynttilöitä ja saippuaa.

Jaanan Ompelimo

Hamina

Jaanan Ompelimo on perustettu vuonna 1985. Jaanan Lahjat aputoiminimi otettiin käyttöön 2010, nimi kertoo paremmin valloittavan ihanista henkilökohtaiseksi brodeeratuista tuotteista.

K-Market Taavetti

Taavetti

Ruokakauppa Taavetissa.

Kirppis B&M

Luumäki

Myynnissä käyttötavaraa laidasta laitaan. On kodikoneita, astioita, kalusteita ym.

Kyllösen tila

Savitaipale

Lähiruokaa: varhais- ja talviperunaa, kuminaa, kauraa ja ruista

Lammin tila

Pilkanmaa
Lammin tila on pieni kasvinviljely- ja hevostila Kouvolassa, Pilkanmaan kylässä. Meillä viljellään kauraa, heinää ja mustaherukoita sekä kasvatetaan suomenhevosia.

Mäkelän tilajuustola

Iitti

Mäkelän tilajuustola Iitistä mm. valmistaa juustot, joita käytetään Peltokukan grillimakkaroissa. Juustoja löytyy myös Maatila Peltokukan myyntiauton tiskistä kesäkaudella.

Montenegro Offroad Club

Luumäki

Off Road harrastajien seura.

Pala ja Painike Oy

Luumäki

Pala ja Painike on täyden palvelun pitopalveluyritys. Tarjoamme catering, eräkokki ja tapahtumaruokailupalveluja asiakkaiden omissa tiloissa, luonnossa tai yritystapahtumissa.

Seppälän lammastila

Miehikkälä

Seppälän lammastilalla tuotetaan eläinten hyvinvointiin, tuotannon eettisyyteen-ja läpinäkyvyyten panostaen korkealaatuisia tuotteita suomenlampaasta.

Wähkilän Maut

Hollola

Wähkilän Maut Hollolasta valmistaa erilaisia maustesekoituksia ja tuo maahan Espanjalaista Oliflix extra virgin luomuoliiviöljyä.