Sisäfile

Yksikköhinta:
45.00 €/kg

Sisäfilee leikataan ruhosta teurastamolla kokonaisena eli meille saapuu kaksi sisäfileetä per eläin. Kokonainen sisäfilee voidaan leikata asiakkaan toivomuksesta sopivan kokoiseksi palaksi. Sisäfileen kysynnän vuoksi ne myydään kuitenkin yleensä kokonaisina joko jo ennakkotilausten perusteella tai viimeistään heti erän saavuttua.

Tuote on vakuumipakattu, säilyy ruhon leikkuusta tuoreena noin 35 päivää. Säilytys mahdollisimman viileässä, mieluiten alle 4 asteessa.

Kokolihoille suosittelemme raakakypsytystä – tuotteen säilyttämistä 0-4 asteen lämmössä - vähintään kaksi viikkoa ruhon leikkuusta. Tuote on heti leikkuun jälkeen käyttövalmis, mutta raakakypsytys mureuttaa lihaa ja parantaa tuotteen makua. Tuotteen etikettiin on merkitty päiväys, johon saakka tuotetta voi raakakypsyttää.

Meillä kokolihat raakakypsyvät mahdollisimman pitkään kylmiössä ennen leikkuuta tai jäädyttämistä.

Raakakypsytyksen jälkeen tuote jäädytetään. Jäädytetyn tuotteen pakkauskokoon ei voi enää vaikuttaa. Jäädytettynä myyty tuote tulee säilyttää alle -18 °C, sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Pakkaukseen on merkitty parasta ennen päiväys, jäädytyksestä noin 9 kk.