Yhteistyökumppanit

Alla on lista yrityksistä, joiden kanssa Maatila Peltokukka tekee yhteistyötä. Mukana on useita lähiruuantuottajia, joiden tuotteita voit tilata samoihin REKO-jakeluihin, joihin tilaat meidän tuotteitamme.

Aholafarm

Hamina

Elämyspalveluita, ateria- ja pitopalvelut ja mm. savusaunaa

ARS-Metal Ky

Luumäki

Teemme erilaisia koneistus-, hitsaus- ja asennustöitä, erilaisia teräsrakenteita, koneenkorjaus- ja asennustöitä. Teemme myös erilaisia alihankintatöitä.

Hinaus ja kuljetusliike M. Kattelus

Luumäki

Hinauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille kahdella hinausautolla sekä kuljetuspalvelua jakelu- ja pakettiautoilla.

Hultgård

Mickelspiltom (Liljendal )

Luomu kananmunia ja -kanoja.

Jaakkolan tila

Huruksela

Lähiruokaa: mansikoita, vadelmia, mehuja, hilloja, glögiä, hunajaa. Lisäksi kynttilöitä ja saippuaa.

Jaanan Ompelimo

Hamina

Jaanan Ompelimo on perustettu vuonna 1985. Jaanan Lahjat aputoiminimi otettiin käyttöön 2010, nimi kertoo paremmin valloittavan ihanista henkilökohtaiseksi brodeeratuista tuotteista.

Kasarinniityt

Ylämaa

Aittamajoitusta yksityisille henkilöille ja pienryhmille. Mahdollisuus saunoa 2018 valmistuneessa tynnyrisaunassa. Pihassa myös huvimaja tulipesällä. Avaamme keväällä 2020.

Kyllösen tila

Savitaipale

Lähiruokaa: varhais- ja talviperunaa, kuminaa, kauraa ja ruista

Mäkelän tilajuustola

Iitti

Mäkelän tilajuustola Iitistä mm. valmistaa juustot, joita käytetään Peltokukan grillimakkaroissa. Juustoja löytyy myös Maatila Peltokukan myyntiauton tiskistä kesäkaudella.

Montenegro Offroad Club

Luumäki

Off Road harrastajien seura.

Seppälän lammastila

Miehikkälä

Seppälän lammastilalla tuotetaan eläinten hyvinvointiin, tuotannon eettisyyteen-ja läpinäkyvyyten panostaen korkealaatuisia tuotteita suomenlampaasta.

Takaladon liha ja kala

Hamina

Takaladon tuotteet ovat taatusti tuoretta lähiruokaa. Valmistamme suuren osan tuotteista myymälämme yhteydessä olevissa tiloissa. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita, joissa mukana on aina myös maku!

Wähkilän Maut

Hollola

Wähkilän Maut Hollolasta valmistaa erilaisia maustesekoituksia ja tuo maahan Espanjalaista Oliflix extra virgin luomuoliiviöljyä.