Lokakuun tuore-erä

Tila
Toteutunut
Ennakkotilausaika
Saapumispäivämäärä

Lokakuun tuore-erän lihat saapuvat tilalle perjantaina 29.9.2023

Tuore jauhelihojen toimitukset viikolla 40 eli 2.11. alkavalla viikolla

Noudot tilalta sopimuksen mukaan

 

Luullisten tuotteiden tilaukset viimeistään sunnuntaina 24.9.2023! Luullisia tuotteita ovat mm. potkakiekot, ribsit, luullinen keittoliha, luut ja liemiluut. Teurastamo leikkaa luulliset lihat valmiiksi, sen vuoksi tilaukset pitää olla meillä ajoissa tiedossa. Myös t-luupihvit tai tomahawkit ovat mahdollisia, jos tilauksia on riittävästi.

 

Tuore jauhelihojen tilaukset viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä klo 16. Jauhelihat jauhetaan pääsääntöisesti toimituspäivän aamuna (määristä riippuen jo aamuyöstä).

 

Leikattavien lihojen tilaukset kaksi päivää ennen toimitutusta, koska lihat leikataan pääsääntöisesti toimitusta edeltävänä päivänä. Leikattavia lihoja ovat mm. fileet, paistit, pihvit ja kuutiot - leikkaamme ja pakkaamme ne tilausten mukaan toivottuun pakkauskokoon.

 

Tilaamalla ennakkoon helpotat suuresti työtämme ja samalla varmistat tuotteiden saatavuuden!

Yleiset ohjeet

Huomioi, että tuotteet myydään tilausjärjestyksessä. Tilauksia toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla (vastaamme samaan osoitteeseen), mutta tilaaminen käy myös puhelimitse. Jollemme vastaa puhelimeen, laita viesti, niin soittelemme takaisin.

Toimitukset suunnitellaan ennakkotilausten perusteella. Alustavat toimituspaikat on Toimituspisteet-sivulla. Myös mainittujen paikkojen välillä voidaan pysähtyä, joten kerro toiveesi tilauksen yhteydessä. Pysähdysajat ilmoitetaan tilauksen tehneille, kun ennakkotilausaika on päättynyt.

Uusien erien välillä tuotteita löytyy varastosta sekä kylmiöstä että pakastimesta. Toimituksia aina parillisilla viikoilla ja sovittaessa muulloinkin. Laita viestiä ja kysy!