Vasikan jauhemaksa

Yksikköhinta:
alk. 19.00 €/kg

Pihvivasikan jauhemaksa

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

 

Jauhemaksa jauhetaan pihvinaudan maksasta. Kalenterivuoden alussa maksa on peräisin pivivasikasta (8-12 kk) ja vuoden edetessä teuraseläimen ikä kasvaa vuoden loppua kohden.

 

Yleisimmät pakkauskoot tuoreena: asiakkaan toivomuksen mukaan (HUOM! Säilyy tuoreena vain 2 päivää)

Yleisimmät pakkauskoot jäädytettynä: 500 g

 

Tuoreen tuotteet säilyvyys on 2 päivää jauhamisesta. Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C. Tuoreena toimitetun tuotteen voi pakastaa.

Jäädytetyn tuotteen säilyvyys pakastimessa on 9 kuukautta. Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle - 18 °C, sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.