Vasikan kulmapaisti

Yksikköhinta:
24.00 €/kg

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

  • Paistit saapuvat meille isoina paloina teurastamolta
  • Paisti painaa eläimestä riippuen noin 1-4 kg
  • Paistit ovat vakuumipakattuja
  • Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  • Tuore paisti voidaan leikata asiakkaan haluamaan kokoon
  • Raaka kypsytyksen jälkeen meillä olevat paistit jäädytetään, jäädytetyn tuotteen kokoon ei voi enää vaikuttaa
  • Yleinen jäädytys koko noin 1-3 kg
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  • Valmistus: mm. sopii parhaiten pitkään haudutettaviin palaliharuokiin