Yksikköhinta:
29.00
€/kg
Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.
- Maminha on ulkofileen päästä, kupeen ja paistien välistä löytyvä kolmion mallinen lihas
- Maminhaan on jätetty pintaan makurasva
- Maminha saapuu meille kokonaisena teurastamolta
- Maminha painaa eläimestä riippuen noin 1-1,5 kg
- Maminha on vakuumipakattu
- Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
- Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
- Maminha on valmis paisti, joten sitä ei yleensä leikata pienemmäksi
- Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
- Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
- Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
- Valmistus: mm. kokonaisena grilliin tai savustukseen
- Tunnetaan myös nimella tri-tip, kolmikulmapaisti jne.
- Vähärasvainen mutta pintarasvan ansiosta mehevä naudan osa