Vasikan maminha

Yksikköhinta:
29.00 €/kg

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

  • Maminha on ulkofileen päästä, kupeen ja paistien välistä löytyvä kolmion mallinen lihas
  • Maminhaan on jätetty pintaan makurasva
  • Maminha saapuu meille kokonaisena teurastamolta
  • Maminha painaa eläimestä riippuen noin 1-1,5 kg
  • Maminha on vakuumipakattu
  • Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  • Maminha on valmis paisti, joten sitä ei yleensä leikata pienemmäksi
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  • Valmistus: mm. kokonaisena grilliin tai savustukseen
  • Tunnetaan myös nimella tri-tip, kolmikulmapaisti jne.
  • Vähärasvainen mutta pintarasvan ansiosta mehevä naudan osa